Tilbage til webshop

Barok-perleørering - sølv

1 stk (enkel)

379,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv


  Dansk webshop og kundeservice

 Gratis fragt ved 699,- 

 Gratis gave ved 1299,- 

 Hurtig levering 2-4 dage (sendes ofte samme dag)

 14 dages fuld returret 

Barok-perleørering - sterlingsølv 925 - naturlige perler, der vil variere i størrelse og form. Du kan derfor ikke forvente et eksakt match med billedet, da hver perle er unik

Øreringene sælges som par eller enkeltvist

Alle vores smykker bliver sendt i en elegant smykkeæske

Normalpris 349,- Køb sammen med og SPAR 150 kroner på
Smykkeskrin - moss
+199,00 kr.
Smykkeskrin - rose
+199,00 kr.
Smykkeskrin - tree
+199,00 kr.
Normalpris 949,- Køb sammen med og SPAR 300,- kroner
Sterlingsølv 925
18 karat forgyldning
Ægte perler og sten


Navnet "barok" bruges til at beskrive disse perler på grund af deres uregelmæssige og unikke former. Termen "barok" henviser generelt til kunst og arkitektur fra en periode i det 17. århundrede, som var kendt for sin prangende, detaljerede og ofte overdimensionerede stil. På lignende måde indikerer "barok" i sammenhæng med perler at de bryder med den traditionelle, perfekt runde form og i stedet tager en mere kompleks og mindre forudsigelig form.

En barokperle er nemlig kendt for sin fascinerende uregelmæssighed og distinkte teksturer, som skiller sig klart ud fra de klassisk runde perler. Dette grundet, at denne type perle danner sig naturligt uden nogen menneskelig indblanding, hvilket fører til en mangfoldighed af organiske, asymmetriske former, hver med sin unikke charme. Deres form kan variere fra mildt ujævne til stærkt vinklede eller knudrede konturer, hvilket giver hver perle et individuelt præg. Barokperler reflekterer lys på varierende måder på grund af deres uensartede flader, resulterende i en uforudsigelig og blød glans, som forstærker deres naturlige skønhed.

FRI FRAGT
Fri fragt ved køb over 699,-
HURTIG LEVERING

2-4 dage

BLIV VIP

Få ekstra fordele