Tilbage til webshop

UNITY-kollektion


Smykkekollektion - UNITY

Unity smykker er en smuk og dybt symbolsk kollektion, designet til at fejre både individualitet og den ubrydelige forbindelse inden for en familie. Hver enkelt smykke i Unity-kollektionen repræsenter det enkelte familiemedlems særegne personlighed og styrker i form af de forskellige ringe, men det er samtidig en del af et større helhedsdesign, hvor ringene mødes og dermed illustrerer familiens sammenhold.

Unity-smykkernes  sammenkædede elementer af ringe symboliserende familiens styrke og enhed. De er flettet ind i hinanden på en måde, der ikke kan skilles ad uden at ødelægge helheden.

Unity smykker er mere end bare tilbehør; de er varige symboler på kærlighed, støtte og gensidig respekt - en evig påmindelse om, at selvom vi alle er individer, er vi stærkest, når vi står sammen.Unity-smykker er designet til at fejre og glæde de vigtigste personer i vores liv.

Smykkerne er ikke kun en gave, men også en varig påmindelse om familiebånd, venskabsbånd - livsbånd.

Køb armbånd, halskæde, ørering, ringe eller et smykkesæt til dig selv eller en du holder af i enten forgyld - guldbelagt sterlingsølv eller sterlingsølv.

FRI FRAGT
Fri fragt ved køb over 699,-
HURTIG LEVERING

2-4 dage

BLIV VIP

Få ekstra fordele