Tilbage til webshop

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-

LEVERING 3-5 DAGE

By Cecilie Hother - historien

Cecilie Hother har designet, udviklet og skabt smykker med sind og hånd, lang tid før jobbet som TV-vært, og den kreative fornemmelse er solidt underbygget med en praktisk erfaring fra arbejdet i en guldsmedje og faglig funderet med en uddannelse fra Institut for Ædelmetal.

Af denne fortid opstår der i dag de smukkeste smykker. Alle formet ud af de historier, som krydser Cecilies liv, hjerte og hoved. Historierne får yderligere liv, når hun slår stregerne, ser smykker forme sig visuelt og endelig får bragt dem til fysisk virkelighed i deres rette materialer. 

Materialerne er altid det basale. Ren sterling sølv er udgangspunktet, og smykkerne formes med forgyldninger, perler, ædelsten, krystaller og fra tid til anden små rhodineringer."Jeg er vokset op ved vindblæste kyster, sand, strand og firben, og det kan ses i mit arbejde med smykkerne. Jeg elsker, når det blæser hårdt og gråt ind over Danmark, rusker op og giver røde kinder. I de sommervarme nætter, når den blide briser lufter, så drømmer jeg søde drømme.


Det hele giver ideér til, hvordan humør og temperamenter kan komme til udtryk i det, vi smykker os med. Man skal ikke glemme, at et smykke er en pyntegenstand, vi gør til en del af vores personlighed.


Sommernætter og efterårsblæst er for mig også et symbol på det nordiske, det enkle, det lette og elegante. De rene linjer, men altid med kant. Blæsten er alle steder i vores lille land, ligegyldigt hvor du er, så når den dig. Med skumsprøjt fra havet, jordstøv fra markerne eller lyden af byens stemmer og liv. Den er der altid.

Den er det, jeg kommer af."


Cecilie Hother, founder


FRI FRAGT
Fri fragt ved køb over 699,-
HURTIG LEVERING

3-5 dage

BLIV VIP

Få ekstra fordele