Tilbage til webshop

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-

LEVERING 3-5 DAGE


Vores smykkehåndværkere gør sig umage og det gør fotografen også, og alligevel kan være svært at føle eller rigtigt forholde sig til et smykke, når du ser det på skærmen.

Fortryder du dit køb, så har du naturligvis 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Du bedes sende varen retur i samme emballage, du modtog den i eller en tilsvarende type, der kan være i en postkasse. Vær opmærksom på, at du ikke kan returnere til pakkeboks eller pakkeshop eller aflevere personligt på adressen. Vi anbefaler at sende med GLS med tracking.

Ønsker du at bestille en anden vare, så bestiller du bare i webshoppen.

Sådan benytter du din returret:

  1. For at benytte dig af din fortrydelsesret, så skal du inden 14 dage give os tydelig besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette gør du ved at maile til info@gaia-jewels.com.
  2. Herefter printer du vores returseddel ud og udfylder denne - du finder du vores returseddel her.
  3. Send retursedlen til os sammen med den vare, du ønsker at returnere. Hvis ikke, du har adgang til en printer, så skriv de samme informationer, som du finder på retursedlen, ned på et stykke papir og vedlæg dette i stedet for retursedlen. Det er vigtigt, at du udfylder alle informationer, da vi ellers ikke kan behandle din returnering.

Du sender varen til vores kontor i Randers – adresse fremgår af retursedlen – hvor vi modtager den og tjekker den og sender den videre til vores lager. Er varen fejlfri, så returnerer vi det fulde beløb til dig.

Læs mere om din fortrydelsesret, herunder vilkår for returnering, ansvar, værdiforringelse og eventuelle undtagelser, i vores handelsbetingelser. Du finder vores handelsbetingelser her.

FRI FRAGT
Fri fragt ved køb over 699,-
HURTIG LEVERING

3-5 dage

BLIV VIP

Få ekstra fordele