Tilbage til webshop

Kender du typen - med regnskyl og udebruser


En del af jer har spurgt ind til, hvordan det er at deltage i et program som "Kender Du Typen" ... og helt ærligt, så var jeg er faktisk meget i tvivl om hvorvidt jeg skulle sige ja tak til at deltage. Du kan se hele programmet med regnskyl og udebruser på DR1.

Indrømmet - neg har været vildt nervøs her op til programmet. Det er jo alligevel ens hjem. Det er noget ret personligt, og jeg var i tvivl om, hvordan det ville se ud. Var det at udfordre Janteloven? Ville det falde nogen for brystet? Og kunne andre forstå den her passion, der lå i huset? Hvor meget sjæl, der er lagt i?

Men lad mig begynde med begyndelsen.


Kender du Typen?

Jeg elsker programmet Kender Du Typen, og jeg bliver selv vildt inspireret af det, og det var faktisk også det, der i sidste ende fik mig til at sige ja til at være med i programmet. Vi snakkede meget om om det min mand og jeg, fordi vi tænkte lidt over, hvordan det ville se ud for andre, når de kom med indenfor. Var det for meget eller?

... Men vi er jo også rigtig stolte over vores hus, som vi har tegnet og bygget, og alle de ideer vi har haft undervejs, ville vi gerne dele. Vi elsker jo selv at gå rundt i det, og vi har jo samtidigt bygget et hus, som er grønt. I programmet fik I set solceller og regnvandsopsamling, men vi har blandt andet også kompost og ret meget isolering, ligesom vi har fremtidssikret huset med en lang række andre tiltag.

Men tilbage til indretningen, der jo virkelig er en af mine store passioner. Jeg elsker at gå rundt og skabe de her små universer i huset. Her blev der også klippet noget væk i programmet, blandt andet inde hos børnene - på børneværelserne - hvor jeg har designet nogle mindre rum, så det nærmest virker som rum i rummene.


Kender du typen - ret grænseoverskridende

En anden ting jeg elsker er at lave TV, og i Kender Du Typen var det ret anderledes, fordi det normalt er mig, der er værten. Som vært er jeg drivkraften på mit eget program, og der er det mig, der skal få gæsterne til at være den bedste version af sig selv. I Kender Du Typen var rollerne pludselig byttet om, og det var virkelig, virkelig mærkeligt for mig.

Og så var det også bare ekstremt grænseoverskridende - og det siger jeg med det største smil - at se nogle eksperter gå rundt inde i ens hus og læse og aflæse ...  OG have ret i rigtig, rigtig mange ting. Som sagt var jeg vildt nervøs her op til programmets udsendelse, men det har vist sig at være ganske overflødigt. Alle har været så søde til at tage imod mig, og jeg er SÅ glad for, at jeg deltog i Kender Du typen.


Smykker og det øvrige outfit

Der er naturligvis mange, der har spurgt til mit outfit mest smykker og nederdel, måske fordi toppen var hvid.

Toppen har jeg faktisk haft i rigtig mange år. Den er fra . De laver nogle fantastiske basis-ting - det kan jeg kun anbefale - og så er det også et dansk mærke. Nederdelen er fra Charlottes Sparre og så er der smykkerne ...

De er selvfølgelig fra by Cecilie Hother, og jeg har naturligvis selv designet dem alle sammen.


Dugdråbe og Dugperle

Jeg har mikset Dugdråbe og Dugperle. Det er de her perler, som jo kan bruges på mange forskellige måder. Om du har to huller i øret eller et hul i øret er ligegyldigt; og så har jeg det sådan, at du bare aldrig galt af perler. Det her er vores klassikere, og de er bare virkelig virkelig virkelig dejlige, fordi du kan have dem på både til fest og hverdag. Jeg er vild med perler.


Hjertehalskæde - sølv eller belagt med guld

Så havde jeg hjerte-kæde på. Hjertekæden er en halskæde, hvor hjertet er sat på to øskner. Det betyder, at hjertet ligger i midten og kan dreje rundt og rundt hele tiden. Tanken bag dette design er at vise, at vores hjerter hopper rundt; nogle gange er vi glade og nogle gange er vi kede af det ...

.... det passer præcist til livet, så når du går med det så, bevæger hjertet sig.


Stor Liljekæde

Endelig var det så den store Lilje-halskæde. Den kan også bruges på flere forskellige måder. Brugt her er det er en klassiker, som indrammer alle de andre kæder. den kan være lang - lave et dryp og den kan også tages ned af ryggen. Der er masser af muligheder, og i shoppen kan du selv se de mange muligheder.


Spring ud i det

Og så er der bare at sige tak - tak for alle de skønne og søde tilbagemeldinger. Det har været så dejligt rigtigt rørende 🩷 ...

Jeg er heldigvis mere rolig nu - det har været en god oplevelse, som jeg sprang ud i. Foråret er lige om hjørnet - snart springer det hele ud. Jeg er i fuld gang med nye designs, som jeg glæder mig til at præsentere for dig.

Meld dig til nyhedsbrevet her og følg med - og husk at springe ud i livet.


Kærlig hilsen

CecilieFRI FRAGT
Fri fragt ved køb over 699,-
HURTIG LEVERING

2-4 dage

BLIV VIP

Få ekstra fordele