Tilbage til webshop

GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-

LEVERING 3-5 DAGE

Den ultimative guide til at matche halskæder og øreringe - Mix og Match med Cecilie


At bruge flere smykke på én gang er ofte der, hvor vi bliver en lille smule i tvivl. Jeg vil derfor prøve at give dig den ultimative guide til at matche halskæder og øreringe. 

Når du matcher dine smykker, kan virkelig løfte dit outfit til nye højder. Det er også derfor, at jeg designer mine smykker sådan, at de oftes kan bruges på flere måder - som eksempelvis Grafisk lilje i guld eller grafisk lilje i sølv. Du klan også tjekke den Barok Liljekæde.

Når det kommer til at matche halskæder og øreringe, er der en fin balance mellem at skabe harmoni - som smykkedesinger synes jeg, at det er svært at få for mange smykker på, men der er alligevel et par guidelines.


Tema og stil 

Start altid med at overveje temaet og stilen på dine smykker. Hvis du har en halskæde med et bestemt tema som for eksempel blomster, så kan du vælge øreringe, der komplimenterer dette tema, måske med små blomsterdetaljer eller lignende.


Du kan ikke få smykker nok

Det ser altid stilfuldt ud, når du tager flere halskæder på på én gang. Du skal altid sørge for, at de forskellige halskæder komplimenter hinanden. Den effekt opnår du blandt andet ved at variere længderne, så hver halskæde får sin egen plads og ikke bliver sammenfiltret. 

Tilføj øreringe, og de må gerne hænge lidt og give ekstra spil til dit outfit.


Balance og opmærksomhed

Hvis din halskæde er stor og iøjnefaldende, kan det være godt at vælge mere subtile øreringe, så de ikke kæmper om opmærksomheden. Hvis du har små og diskrete halskæder, kan du eksperimentere med større og mere iøjnefaldende øreringe for at tilføje lidt ekstra flair til dit look....

... GLEM DE ALMINDELIGE RÅD OG GIV MAX GAS

Du skal simpelthen ikke begrænse dig hvad angår størrelse - det er dig, der sætter dagsordenen. Nyd dine smykke - vis dem frem. Vær den du er - stor eller lille - prangende eller subtil.

At matche halskæder og øreringe handler i sidste ende om at udtrykke din personlige stil og skabe et sammenhængende look, der føles autentisk for dig. Så lad din kreativitet løbe løbsk, og husk altid at have det sjovt med dine smykkevalg!

FRI FRAGT
Fri fragt ved køb over 699,-
HURTIG LEVERING

3-5 dage

BLIV VIP

Få ekstra fordele