Tilbage til webshop

Måneskin ørering sølv

1 stk (enkel)

499,00 kr.
1
+
Tilføj til kurv


  Dansk webshop og kundeservice

 Gratis fragt ved 699,- 

 Gratis gave ved 1299,- 

 Hurtig levering 2-4 dage (sendes ofte samme dag)

 14 dages fuld returret 

Måneskin ørering -  sterlingsølv 925 - naturlige perler, der vil variere i størrelse og form. Du kan derfor forvente et unikt look, men ikke et eksakt match med billedet.  Hver perle er unik.

Øreringene sælges som par eller enkeltvist

Alle vores smykker bliver sendt i en elegant smykkeæske

Normalpris 349,- Køb sammen med og SPAR 150 kroner på
Smykkeskrin - moss
+199,00 kr.
Smykkeskrin - rose
+199,00 kr.
Smykkeskrin - tree
+199,00 kr.
Normalpris 949,- Køb sammen med og SPAR 300,- kroner
Sterlingsølv 925
18 karat forgyldning
Ægte perler og sten

Der er ikke meget, der er smukkere og mere fredsfyldt end en måne klar nat. Stjerner der pibler frem og månen sender et koldt og klart skær ud over verden. Disse tanker var baggrunden for øreringen “Måneskin”, hvor en smuk og organisk barok perle bliver fattet, og sat i en lille hoop, som er øreringslåsen.

En barokperle er kendt for sin fascinerende uregelmæssighed og distinkte teksturer, som skiller sig klart ud fra de klassisk runde perler. Denne type perle danner sig naturligt uden nogen human indblanding, hvilket fører til en mangfoldighed af organiske, asymmetriske former, hver med sin unikke charme. Deres form kan variere fra mildt ujævne til stærkt vinklede eller knudrede konturer, hvilket giver hver perle et individuelt præg. Barokperler reflekterer lys på varierende måder på grund af deres uensartede flader, resulterende i en uforudsigelig og blød glans, som forstærker deres naturlige skønhed. 

Øreringen har et eksklusivt look, ikke kun på grund af den store og smukke perle, men også fordi at netop hoop’en sidder så fint på øret. En klassisk ørering med et twist. En must have ørering, som passer til alt.


FRI FRAGT
Fri fragt ved køb over 699,-
HURTIG LEVERING

2-4 dage

BLIV VIP

Få ekstra fordele